Ons verhaal

In 2020 zijn we, Jelmer & Erwin, ons avontuur begonnen in de wereld van tweedehands meubels. Met veel enthousiasme en passie gingen we dagelijks op pad door heel Nederland, op zoek naar tweedehands meubels. We stalden ze in een schuur, reinigden alle meubels en boden ze daarna opnieuw aan.

2020

Slepen

Groter!

De schuur knalde uit zijn voegen! We hadden veel assortiment en continuïteit in ons aanbod. We besloten een grotere opslaglocatie te zoeken. We schaften ook een grotere bus aan zodat we nog meer meubels konden meenemen.

2021

Slepen

Een nieuwe stap

In 2022 besloten wij ons volledig te richten op nieuwe meubels. We zagen veel kansen in deze markt, vonden een prachtig leegstaand pand aan de Bitgumerdyk in Berlikum. Hier openden wij onze winkel/meubelshowroom op 12 oktober. Met een vliegende start zijn wij een prachtig nieuw avontuur begonnen.

2022

Slepen

Tweede winkel

De vaart zat erin, in 2023 hebben wij onze winkel grondig verbreed, vernieuwd en geprofessionaliseerd. We besloten een nieuwe uitdaging erbij te zoeken, en vonden een geschikte locatie in Burgum waar wij op 11 november onze eigen meubeloutlet openden. Nog meer meubelplezier onder leiding van De Friese Meubeljongens!

2023

Slepen

Nieuwe kansen

Dit jaar willen wij nog meer mensen blij maken met onze meubels & woonaccessoires. We gaan nog meer focus leggen op het bieden van de beste service en producten voor een scherpe prijs. Begin dit jaar hebben we onze eerste container met meubels gekocht, waardoor we jouw nieuwe meubel nu nog sneller thuis kunnen bezorgen!

2024

Slepen
Zeer tevreden met onze aankopen, goede service.
Ooit een bank bij jullie gekocht, nog steeds tevreden!
Prachtig dressoir gekocht bij de Friese Meubeljongens! De kast was al in elkaar gezet en werd helemaal naar de juiste plek gebracht. Gelukkig maar, want het is een dressoir van hele zware en degelijke kwaliteit.

Zitmeubel Collecties

Ontdek je favoriete zitmeubelen in ons assortiment..