Wie zijn wij?

Welkom bij de Friese Meubeljongens. 

Wij zijn Jelmer (23) en Erwin (19), twee jonge en ambitieuze ondernemers.

Wij hebben een grote passie voor kwalitatief hoogwaardige meubelen. In 2020 begonnen met een bank, gekocht op Marktplaats, inmiddels uitgegroeid tot twee mooie en sfeervolle winkels in Berlikum en Burgum(outlet), met fantastische veelzijdige wooncollecties en accessoires.

Dit ging zeker niet vanzelf! 

Wij onderscheiden ons door onze meubelen aan te bieden met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarbij is het onze ambitie, om daar waar mogelijk, altijd de allerbeste service te verlenen. 

En niet onbelangrijk; het moet betaalbaar blijven!

Als enthousiaste ondernemers, hebben wij er ook voor gezorgd,  dat een groot deel van onze collectie, uit eigen voorraad kan worden geleverd. Dus hebben wij de mogelijkheid om desgewenst erg snel bij u thuis te bezorgen, middels onze eigen bezorgservice.

Dus, bent u op zoek naar een compleet nieuw interieur,  leuke trendy accessoires, of alles wat daar tussenin zit?
Kom dan zeker een keer bij De Friese Meubeljongens kijken en laat u verrassen in één van onze winkels in Berlikum of Burgum(outlet).

Ons enthousiaste team staat klaar om al uw eventuele vragen te beantwoorden, met u mee te denken en te voorzien van het beste advies, zodat we samen uw droominterieur waar kunnen maken.

Hopelijk verwelkomen wij u binnenkort bij De Friese Meubeljongens!

 

Zeer tevreden met onze aankopen, goede service.
Ooit een bank bij jullie gekocht, nog steeds tevreden!
Prachtig dressoir gekocht bij de Friese Meubeljongens! De kast was al in elkaar gezet en werd helemaal naar de juiste plek gebracht. Gelukkig maar, want het is een dressoir van hele zware en degelijke kwaliteit.