Bezorg / afhaal informatieBij DFM Wonen streven we naar een naadloze winkelervaring, zowel in onze fysieke vestigingen in Berlikum en Burgum als online. Of u nu kiest om uw favoriete meubelen en accessoires direct mee te nemen uit onze winkel of om ze bij u thuis te laten bezorgen, wij bieden diverse opties aan om aan uw behoeften te voldoen.

Hier zijn onze standaard bezorgkosten voor online bestellingen:

Bij bestellingen boven de €200,00 rekenen wij geen verzendkosten.

- Bent u gevestigd op de Waddeneilanden? Neem gerust contact met ons op om de bezorgmogelijkheden te bespreken!

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling gratis op te halen bij onze winkels in Burgum of Berlikum.

Houd er rekening mee dat de verzendtarieven in onze fysieke winkel kunnen variëren. In veel gevallen vereisen meubelen die in onze winkels worden aangeschaft fysieke levering en mogelijk montage. Daarom worden de bezorgkosten altijd tijdens de verkoop overeengekomen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en locatie. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van een nauwkeurige offerte en om ervoor te zorgen dat uw meubelen veilig en efficiënt worden bezorgd en gemonteerd, zodat u optimaal van uw aankoop kunt genieten.

Verzending:
Na ontvangst van betaling streven wij ernaar om uw bestelling binnen circa 2 werkdagen te verzenden. DFM Wonen behoudt zich het recht voor om deelleveringen te doen, zodat uw bestelling indien mogelijk in meerdere zendingen wordt verzonden. Indien alle artikelen binnen enkele dagen beschikbaar zijn, wordt uw bestelling in één keer verzonden.

Alle pakketten worden verzonden via gerenommeerde bezorgdiensten zoals DHL, DPD of PostNL.

Beschadigd?
Indien u bij ontvangst van het pakket schade constateert, neem dan direct contact met ons op. Bij zichtbare schade aan het pakket kunt u ervoor kiezen om het pakket direct te weigeren. We zorgen ervoor dat alle artikelen zorgvuldig worden gecontroleerd voordat ze worden verzonden, maar mocht er toch iets misgaan, dan staan wij voor u klaar.

Bij DFM Wonen streven we naar uw tevredenheid, van het moment van bestelling tot de levering aan uw deur.

Zeer tevreden met onze aankopen, goede service.
Ooit een bank bij jullie gekocht, nog steeds tevreden!
Prachtig dressoir gekocht bij de Friese Meubeljongens! De kast was al in elkaar gezet en werd helemaal naar de juiste plek gebracht. Gelukkig maar, want het is een dressoir van hele zware en degelijke kwaliteit.

Zitmeubel Collecties

Ontdek je favoriete zitmeubelen in ons assortiment..